Tornarem a Paris, Vol. 1: Tornarem a Paris

Tornarem a Paris, Vol. 1: Tornarem a Paris

Series
Tornarem a Paris, Vol. 1: Tornarem a Paris

Summary

L'any 2033 Europa es troba ofegada per una sèrie de règims feixistes que van pujar al poder després d'una llarga crisi econòmica que va deixar als països del continent en una total pobresa.
Gairebé tots els immigrants han estat expulsats, i els dissidents polítics es troben o bé a l'exili o bé empresonats. En un edifici abandonat d'una banlieue de París un grup de resistents intenten organitzar algunes accions armades contra la policia i l'exèrcit del règim.
Jean Montenegro, un ex director de cinema de quaranta anys és el seu líder, després de l'expulsió de la seva dona immigrant i un empresonament de tres anys es decideix a muntar una cèl·lula resistent amb alguns antics companys de lluita política. En el grup es troba Clàudia, una actriu d'origen hongarès que escapa a les expulsions massives i que s'uneix al grup com única via de subsistència. També hi ha el jove Max, un estudiant de polítiques a la Sorbona que va decidir quedar-se a París a lluitar i va declinar marxar amb la seva família a l'exili a Sud-amèrica, on massivament es refugien els europeus. La resta del grup el formen Charles, un home impulsiu i valent i Francis, que es troba alcoholitzat i cansat. Paris és una ciutat sense llei, els resistents surten de nit per tuguris del barri de Montmartre i durant el dia tornen al seu ruïnós edifici, on intenten organitzar accions armades, però el grup està poc organitzat i desanimat.